På denna sida kommer vi lista faktureringsprogram som vi tycker är bra, komplett med en kort recension av programmen. Du får gärna lämna en kommentar om du hittat ett bra faktureringsprogram som du vill att vi ska recensera.

Faktura24 (www.faktura24.se)

Faktura24 är ett enkelt, smidigt och snyggt faktureringsprogram som bäst passar för mindre och medelstora företag. Du kommer igång snabbt, fakturamallarna är snygga, du kan mejla fakturorna direkt från programmet och det har en rad avancerade funktioner som du kan komma åt – funktioner som vanligtvis är förunnade enbart dyrare och krångligare program.

Dessutom är Faktura24 ett relativt billigt faktureringsprogram med en månadskostnad på under 100 kr/månad. Det, tillsammans med att det är så pass enkelt att använda d.v.s. tidsvinsten, gör att du förmodligen sparar pengar på att använda Faktura24 jämfört med att göra fakturorna själv.

Du får också testa Faktura24 gratis i upp till 30 dagar – så du kan verkligen få en bra känsla för huruvida programmet passar dig eller inte, innan du väljer att köpa det.

Har du tips om faktureringsprogram som vi bör recensera? Lämna en kommentar!

10 Jun 2014